Covers

Opzoek naar een omslagillustratie voor je promotiewerk? Ik help je er graag bij! 

Het visualiseren van de wetenschappelijk onderzoek en promotietrajecten maakt dat ik twee belangrijke drijfveren kan combineren. Mijn achtergrond ik bewegingswetenschappen maakt dat ik mij makkelijk eigen kan maken in diverse kennisgebieden en onderzoek, waardoor ik jou optimaal kan helpen bij het kiezen en ontwerpen van een mooi ontwerp voor je proefschrift!

Ben je benieuwd wat ik voor je zou kunnen betekenen en hoe het samenwerkingsproces eruit ziet? Neem dan contact op!
Mijn werkwijze

Kennismakings gesprek

In dit gesprek gaan we op ontdekking naar jouw wensen voor een cover. Ook al heb je zelf nog geen idee wat voor soort cover je wil. Door samen in gesprek te gaan komen we daar achter!

Een eerste indruk

Op het moment dat de wensen helder zijn en we een leuke klik met elkaar hebben, ga ik een eerste concept voor je uitwerken. Uiteraard mag je daar feedback op geven, zodat de cover steeds beter op jou wensen aansluit.

Het uitwerken van het ontwerp

Als je akkoord bent met het eerste ontwerp en de nodige feedback hebt gegeven, ga ik het concept verder uitwerken tot het ontwerp voor je cover. Ook in dit proces mag je uiteraard weer feedback geven!

De oplevering

Als ik je laatste feedback verwerkt heb in het ontwerp, ontvang je jouw unieke cover voor je scriptie, proefschrift of promotieboek in enkele hoogwaardige bestanden, zodat je het ontwerp met een goede kwaliteit bij een drukker kunt aanleveren.

Ander werk

Logo voor Nonsens Creations

Een tijdje terug mocht ik voor een hele leuke webwinkel (www.nonsenscreations.nl) een logo ontwerpen. Manon van Nonsens Creations maakt allemaal prachtige boeketjes en kransen met droogbloemen. Wat ook erg leuk is, is dat je een bloemen via de post bij haar kan versturen. Kan je iemand op afstand een hart onder de riem steken in deze lockdown!